Aanbod

Coaching is oplossingsgerichte hulp bieden. Ik kijk en denk mee met jou. Dit wil zeggen dat een coachingstraject korter is dan een therapeutisch traject. In sommige situaties is het soms nodig om toch over te gaan naar een meer therapeutische aanpak.

Ik bied geen kant en klare oplossingen want (onbewust) ken je het antwoord zelf al. Samen zoeken we de antwoorden en middelen om in je behoeften te Wvoorzien. Je krijgt meer zelfvertrouwen waardoor je steviger in het leven kan staan.

 

Oplossingsgerichte begeleiding van kinderen tussen 6 en 15 jaar die zich niet goed in hun vel voelen.

 

Men zegt altijd dat kinderen zonder zorgen zijn. Toch merken we dat tegenwoordig steeds meer kinderen een druk ervaren, tegenslagen moeten verwerken en een hoofd vol zorgen hebben.

Dan ben ik er om je kind hiermee te leren omgaan en op weg te helpen naar meer geluk.

Wat houdt Kindercoaching in?

 

 

Oudercoaching

Als je kind het moeilijk heeft, het niet goed in zijn vel zit, zich problematisch gedraagt of wanneer er spanningen zijn, dan voel je jezelf als ouder misschien onmachtig omdat je niet weet wat er aan de hand is of wat er nodig is om je kind te helpen. Het is dan goed om te weten dat je als ouder ook zelf iets kan doen om je kind te helpen.

Wat kan je verwachten bij oudercoaching?

 

Spiegelkinderen

De methode ‘Spiegelkind’ is een manier waarop je op een gestructureerde wijze steeds meer ontdekt wat jouw kind met zijn gedrag of houding aan jou wil vertellen over jouw leven.
Het kan gaan over lastig of zorgelijk gedrag, maar ook over gedrag van je kind waar je blij mee bent.

Wat houdt Spiegelkind in?