Aanbod

Coaching is oplossingsgerichte hulp bieden. Ik kijk en denk mee met jou. Dit wil zeggen dat een coachingstraject korter is dan een therapeutisch traject. In sommige situaties is het soms nodig om toch over te gaan naar een meer therapeutische aanpak.

Ik bied geen kant en klare oplossingen want (onbewust) ken je het antwoord zelf al. Samen zoeken we de antwoorden en middelen om in je behoeften te Wvoorzien. Je krijgt meer zelfvertrouwen waardoor je steviger in het leven kan staan.

 

Oplossingsgerichte begeleiding van kinderen tussen 6 en 15 jaar die zich niet goed in hun vel voelen.

 Men zegt altijd dat kinderen zonder zorgen zijn. Toch merken we dat tegenwoordig steeds meer kinderen een druk ervaren, tegenslagen moeten verwerken en een hoofd vol zorgen hebben.

Dan ben ik er om je kind hiermee te leren omgaan en op weg te helpen naar meer geluk.

Wat houdt Kindercoaching in?

 

Oudercoaching 

Als je kind het moeilijk heeft, het niet goed in zijn vel zit, zich problematisch gedraagt of wanneer er spanningen zijn, dan voel je jezelf als ouder misschien onmachtig omdat je niet weet wat er aan de hand is of wat er nodig is om je kind te helpen. Het is dan goed om te weten dat je als ouder ook zelf iets kan doen om je kind te helpen.

Wat kan je verwachten bij oudercoaching?

 

Life Coaching

Moeilijkheden  en obstakels in het leven zijn soms moeilijker te overwinnen dan andere. Samen gaan we op zoek naar de juiste manier om ermee om te gaan. 

Wat is Life Coaching precies?

 

Hypnose

Hypnose stelt je in staat om via suggesties die verandering te verkrijgen die je al zo lang wilt maar op bewust vlak niet kon bereiken.

Hypnose voor volwassenen
Hypnose voor kinderen