Voorstellen

 

Ik ben Daisy Boogaerts, en ben in 2007 afgestudeerd als Onderwijzeres in het lager onderwijs. Ik heb verscheidene jaren met veel enthousiasme voor de klas gestaan.

Toch merkte ik steeds vaker dat onze maatschappij een steeds grotere druk uitoefent op onze gezinnen. Zowel kinderen als ouders komen soms in situaties terecht waar ze zelf geen uitweg in vinden. Toen wist ik dat ik meer wilde halen uit het leven door anderen te helpen het geluk te vinden.

In 2011 voltooide ik de verkorte opleiding in de algemene psychologie. Vervolgens verdiepte ik me in 2013 in de klinische psychologie en relatietherapie. Deze opleidingen gaven me een goede basis maar onvoldoende om kinderen te kunnen ondersteunen. Ik vatte een volgende opleiding aan en in 2016 kon ik mijn diploma in de kinder-en gezinscoaching ontvangen.

In september 2017 ging ik voor een nieuwe uitdaging. Ik vatte de opleiding tot hypnotiseur aan.  Het fascineerde me enorm en het enthousiasme groeide steeds meer en meer. Ook hier heb ik nog een masterclass gevolgd om kinderen te begeleiden 'Hypno4Kids'.

Met al de opgedane kennis kan ik een breed gamma aan situaties aan en volwassenen en kinderen begeleiden naar een gelukkig leven door hun innerlijke kracht en kwaliteiten aan te wenden zodat ze zelfverzekerder en bewuster in het leven staan.

Als leergierig persoon wil ook ik blijven ontwikkelen. Geregeld volg ik dan ook bijscholingen zodat ik mezelf kan verrijken en verdiepen in materie die mij sterker maken als coach.

Graag wil ik ieder kind en elke ouder, die dit nodig heeft, een stukje op weg helpen, zodat je mag voelen en ervaren dat je er mag zijn!

 

Mama

Leerkracht

Consulent in de psychologie

Kinder-en gezinscoach

Hoogbegaafdheidscoach

Hypnotiseur /Hypnosecoach