Voor sommige moeders is het leven met een baby zalig en drijven ze mee op een roze wolk. Een en al genieten en het moeder zijn gaat soepeltjes.

Voor andere moeders is het leven met een baby’tje toch iets anders dan de voorgestelde roze wolk en is het lastig om te schakelen naar de realiteit.  Dit heeft verschillende oorzaken: je hormoonhuishouding, slapeloze nachten, het te goed willen doen, onzekerheid, een lichaam dat is veranderd, verwerken van de bevalling etc. Het heeft dus niets te maken met de liefde die je voor je kindje voelt maar het genieten samen is er (nog) niet echt. Als iedereen ook nog eens roept ‘geniet ervan’ en jij braaf ja zegt kan het wel een soort van schuldgevoel oproepen. Een naar en bovendien onterecht gevoel.

Vind jij het ook moeilijk om je draai te vinden nu je moeder bent dan ben je niet de enige. Er zijn veel meer moeders die zich (nog) niet oké voelen en zich niet fit voelen.
Vaak vinden moeders het moeilijk om dat te uiten en zeggen liever dat alles goed gaat.

Voor alle moeders,is er mama-tijd. Dus ook voor jou.
Met mama-tijd hebben we in een vertrouwde groep met alleen moeders aandacht voor veranderingen in het nieuwe moeder leven. Dat niet alleen, we gaan er ook mee aan het werk.
 

We praten over onze ervaringen, spanningen, delen in leed en plezier en leren van elkaar.

 

Ben jij een moeder die meer balans kan gebruiken, die wil ont-moeten en andere moeders wil ontmoeten, die wil ont-spannen en ontdekken, die stil wil staan en bewust wil worden? Is je jongste kind tussen de 0 en ± 4 jaar dan kun je je opgeven voor mama-tijd.

Ik verwelkom je graag.

Bekijk de agenda voor de juiste data en prijzen (prijs afhankelijk van inhoud).

Zelfmassage voor overal 
Leer enkele eenvoudige massagetechnieken die je overal kan toepassen en die je helpen te ontspannen.

Lentewandeling
Samen wandelen met de kinderen, een praatje maken met andere mama's en samen een ijsje eten

Baby's en peuters dragen
Ontdek verschillende draagzakken en draagdoeken en test ze uit terwijl we samen keuvelen over koetjes en kalfjes

Theeklets 

Tijdens een high tea met uiteraard koffie of thee (of iets anders) en wat lekkers komen we samen voor een gezellige babbel onder mama's. Vaak met een afgesproken thema. 
Als we elkaar wat beter kennen gaan we even creatief te werk en creëren we iets praktisch voor de opvoeding van de kids en binnen ons thema.